Metro+ Kinderwagen: Getest en aanbevolen door deskundigen

Het leven met kinderen is veelbewogen: vrienden ontmoeten, de kinderen naar school brengen, naar het werk gaan, boodschappen doen of naar de speeltuin lopen – we hebben allemaal eindeloze dingen op ons ‘to do’-lijstje staan die gedaan moeten worden, en dat allemaal met een kind. Het gebruik van een draagzak en/of een kinderwagen is een aanrader om u te helpen bij uw ‘to do’ lijst. Onze compacte Metro+ kinderwagen is ideaal om uw kleintje mee op pad te nemen, het is een kinderwagen die niet alleen compact en wendbaar is, maar ook comfortabel en ergonomisch – voor zowel ouder als kind.

Welke kinderwagen is het meest rugvriendelijk? Onze Metro+ kinderwagen!

Duidelijk antwoord: de Metro+ kinderwagen van Ergobaby! Hij is niet alleen praktisch, hij wordt ook aanbevolen door onafhankelijke deskundigen en is de enige kinderwagen die door de Aktion Gesunder Rücken e.V. (AGR) is bekroond als “rugvriendelijk”.

Als onafhankelijke en deskundige instantie op medisch-therapeutisch gebied test en beveelt de Duitse vereniging een groot aantal alledaagse producten aan op hun rugvriendelijkheid. En: tadaaaa… niet alleen de Ergobaby draagzakken hebben dit waardevolle keurmerk, maar ook onze praktische reisbuggy, Metro+.  Dit roept echter de vraag op: Wat maakt de Metro+ zo bijzonder dat zelfs deskundigen hem aanbevelen? Hier zijn de belangrijkste feiten op een rij:

– De meest comfortabele in zijn klasse: de Metro+ kinderwagen is de meest gewatteerde en ultracompacte premium kinderwagen* op de markt. De multi-zone bekleding is uniek en comfort is de sleutel tot ontspannen wandelen. Bovendien is de zitting zo ontworpen dat de billen van uw baby lekker diep kunnen wegzakken en zo ergonomisch worden ondersteund.

– Gemakkelijk om te bewegen: Het Metro+ harnas is niet alleen praktisch omdat het kan worden aangepast aan de groei van uw baby, maar biedt ook voldoende bewegingsvrijheid voor armen en benen.

– De kinderwagen opvouwen? Geen probleem, hij is met één hand op te vouwen, rugvriendelijk en u kunt zelfs uw baby in uw armen houden tijdens het opvouwen. Dit is bevestigd door de dagelijkse test van talloze moeders, vaders, verzorgers en grootouders. Zo ultracompact opgevouwen past onze reisbuggy niet alleen in elke kofferbak, maar ook in het handbagageruim van een vliegtuig.  

– Ideaal voor een dutje: In een paar eenvoudige stappen kan de zitting veranderen in een plat ligvlak (175°) zodat uw baby veilig en ergonomisch kan slapen. In deze positie kunnen ook de voetsteun en de zijwanden worden opgeklapt tot een “newborn nest”, zodat ook de allerkleinsten veilig en beschermd kunnen worden vervoerd.

– Beschermt de rug van de ouders: Ja, uw baby is niet de enige die ergonomisch kan reizen in de kinderwagen. De Metro+ is een van de weinige compacte kinderwagens met een uitschuifbare duwbeugel die ergonomisch ontworpen is om uw houding tijdens het duwen te verbeteren en ruimte te maken voor langere passen.

We hopen dat het nu duidelijk is waarom de AGR onze Metro+ het felbegeerde keurmerk heeft gegeven. Of het nu voor dagelijks gebruik is of als reisbuggy, het is altijd rug vriendelijk.

*Dikte gemeten door een onafhankelijk laboratorium

RELATED POSTS