Instagram Live Evenement – Alles over Postpartum

Alles over postpartum

Elke vrouw ervaart de bevalling en de daaropvolgende postpartum periode anders. En terwijl je lichaam geleidelijk herstelt, is dat voor je baby pas het begin. Je kleintje verlaat plots zijn warme cocon en wordt zich stilaan bewust van alle omgevingsfactoren. Hoe u deze bijzondere periode ervaart, is voor iedereen anders.

Dit is het begin van een heel nieuw avontuur: niet alleen moet u elkaar leren kennen, maar er is ook veel te doen met uw baby. Het zogenaamde vierde trimester is aangebroken en laten we eerlijk zijn, het heeft een impact op veel aspecten van ons leven.

Bij Ergobaby vinden we dat we het niet genoeg kunnen hebben over het postpartum en de uitdagingen ervan. Daarom hebben we als onderdeel van de lancering van Embrace Soft Air Mesh, de perfecte draagzak voor pasgeborenen in het vierde trimester, besloten om luider te zijn rond deze periode en er zonder taboe over te praten.

Van de band met je pasgeborene, tot de verandering van intimiteit met je partner, tot zelfzorg, in ons evenement “Alles over Postpartum”, zullen we praten met experts, zelf moeders, over die onderwerpen waar niet genoeg over gesproken wordt.

Dus, houd deze 3 belangrijke data alvast vrij in jullie agenda: 19 april, 26 april en 3 mei om 10:30 uur.

Op de agenda?

3 Instagram Live op @ergobaby_nederland waar we boeiende onderwerpen gaan bespreken zoals het ontstaan van de ouder-kind band, intimiteit binnen het koppel en hoe zorg je voor jezelf tijdens de postpartum periode.

Op 19 april om 10:30 uur, ontmoeten we Hedwych @wrapyouinlove, babywearing expert, die zal vertellen over het hechtingsproces bij de komst van een pasgeborene en hoe babywearing daarbij helpt. Onze verkoopvertegenwoordiger Kerstin zal ook onze nieuwe Embrace Soft Air Mesh babydrager presenteren.

Op 26 april om 10:30 uur, ontmoeten we Mandy @mandyronda, seksuologe, met wie we het zullen hebben over de verandering in intimiteit binnen een koppel met de komst van een pasgeborene. Ze zal waardevolle tips geven over hoe je weer contact kunt maken met je partner.

Op 3 mei om 10:30 uur, ontmoeten we Bo @bofliers, Postpartum Doula, die tips zal geven over hoe je voor jezelf kunt zorgen tijdens de postpartum periode en hoe je je nieuwe lichaam kunt accepteren.

En weet je, door aanwezig te zijn krijg je misschien wel een leuke verrassing van onze retailer sponsor Van Asten Babysuperstore

RELATED POSTS

css.php