Ergonomische ondersteuning vanaf dag 1: met de Ergobaby 3-in-1 Evolve Bouncer

Ergobaby wipstoel

U kent ons: Onze gedachten gaan voortdurend uit naar hoe we u nog beter kunnen ondersteunen in het dagelijks leven en de ontwikkeling van uw baby. Onze focus heeft altijd op ergonomie gelegen – voor jullie allebei. Daarom zijn Ergobaby draagzakken niet alleen ontworpen om uw rug te beschermen, maar ook om uw baby in de perfecte M-positie te plaatsen. Deze optimale positie ondersteunt de kleine ruggengraat van uw kleintje en draagt bij tot een gezonde lichamelijke ontwikkeling.

Maar wat doe u als u uw baby niet op uw lichaam kunt dragen? Bijvoorbeeld bij het eten, tandenpoetsen of douchen? Samen met een pediatrische orthopeed hebben we daar een geweldige oplossing voor ontwikkeld, het Ergobaby 3-in1 Evolve wipstoeltje. Een baby wipstoeltje dat uw baby begeleidt vanaf de geboorte, tot de babytijd en peuterleeftijd en uw kleintje een veilige plek biedt.

De 3-in-1 Evolve Bouncer: Het baby wipstoeltje met verbeterde ondersteuning voor pasgeborenen

Uit een recent Amerikaans consumentenonderzoek bleek dat meer dan 70% van de ouders bezorgd was om hun pasgeborene in een baby-aangedreven wipstoeltje te zetten. De doorslaggevende factor was het gebrek aan steun voor de ruggengraat van de baby, die zeer instabiel is in de vroege ontwikkeling van het kind.

Omdat ergonomie onze passie is, hebben we in samenwerking met een pediatrische orthopedist een babywipstoeltje ontwikkeld dat, dankzij een uitneembare insert voor pasgeborenen, uw baby comfortabel en ergonomisch ondersteunt vanaf de eerste dag. Het Ergobaby 3-in-1 Evolve wipstoeltje biedt een verbeterde ondersteuning voor pasgeborenen en belooft u als ouder de veiligheid die u wenst voor uw kleintje – net alsof u uw baby op uw lichaam zou dragen in een van onze draagzakken.

Wat onze Ergobaby 3-in-1 Bouncer kan doen om u en uw kleintje te ondersteunen:

ERGONOMISCHE ONDERSTEUNING VANAF DAG 1: Een wipstoeltje met een uitneembare insert voor pasgeborenen dat een ergonomische positie en veilige ondersteuning biedt van hoofd tot heupen vanaf de eerste dag.

AANBEVOLEN DOOR KINDERORTHOPEDEN: Ontwikkeld in samenwerking met een kinderorthopeed, heeft het Evolve wipstoeltje het Aktion Gesunder Rücken (AGR) keurmerk voor ruggezonde producten verdiend als het eerste en momenteel enige baby wipstoeltje.

GEZONDE EN VEILIGE ONDERSTEUNING VAN HOOFD TOT TAILLE: De natuurlijke houding van uw baby wordt veilig ondersteund van hoofd tot taille in elke groeifase, van pasgeborene tot peuter. Je kindje zit in de optimale M-positie, zonder bungelende beentjes.

GROEIT MET U EN MULTIFUNCTIONEEL: Dankzij de drie in hoogte verstelbare standen en de uitneembare insert voor pasgeborenen is het 3-in1 Evolve wipstoeltje een ligstoeltje voor pasgeborenen, een babywipstoeltje en een peuterstoel in één. Dit betekent dat het gebruikt kan worden vanaf de geboorte (ca. 2,5 kg) tot ongeveer de leeftijd van drie jaar (ca. 13,2 kg). De wipstoel is eenvoudig te verstellen met de praktische pedaalverstelling, zelfs met een baby in de armen.

HOGE KWALITEITSMATERIALEN VOOR MAXIMAAL COMFORT: We hebben zachte, ademende stoffen gebruikt voor het zitje van de Evolve wipstoel, zodat uw baby net zo comfortabel en ondersteund is als in uw armen of in een draagzak. De gespen van het zitje zijn bluesign® gecertificeerd. Een handige tip voor ouders: de bekledingsstof van de zitting is afneembaar en machinewasbaar op 30 graden. Handig om snel schoon te maken voor al die kleine morserijen.

MEER ZEKERHEID DOOR VERLENGDE GARANTIE: De Ergobaby 3-in-1 Evolve wipstoel wordt ondersteund door onze ErgoPromise™ Beperkte Levenslange 10 Jaar Garantie. Dit geeft u optimale bescherming tegen fabricagefouten of vroegtijdige slijtage.

PRAKTISCH IN HET DAGELIJKS LEVEN: Geen stekkers, geen batterijen, geen extra technologie nodig. Het Evolve wipstoeltje wordt bediend door de beweging van de baby en kan overal gebruikt worden, zowel buiten als binnen. Het wipstoeltje is ook licht van gewicht en kan volledig plat opgevouwen worden voor gemakkelijk transport. De reisvriendelijke transporttas is een praktische metgezel voor vakanties of bezoekjes aan opa en oma of vrienden en kan ook de speelgoedbar (apart verkrijgbaar) opbergen.

TIJDLOOS ONTWERP: U kunt de bekleding van uw wipstoeltje mixen en matchen om het aan te passen aan uw interieur. Het wipstoeltje is verkrijgbaar in vier tijdloze kleuren: Blush Pink, Light Grey, Charcoal Gray en Midnight Blue. U kunt ook een extra wipstoelzitting kopen als reserve voor als de originele zitting in de was zit.

INDIVIDUELE ACCESSOIRES: Voor baby’s vanaf 4 maanden kan een speelgoedbar met schattige zeediertjes aan het wipstoeltje worden bevestigd, die op speelse wijze kan worden verkend door te grijpen en te drukken.

Wilt u meer weten over de nieuwe 3-in-1 Evolve Bouncer?

Neem dan een kijkje in onze Ergobaby online shop. Als u vragen heeft, staat onze klantenservice ook voor u klaar.

RELATED POSTS