De NIEUWE Evolve 3-in-1 Kinderstoel

keukenhulp evolve

Er wordt vaak gezegd dat de keuken het hart van elk huis is, en wij zijn geneigd het daarmee eens te zijn. Daarom zijn we erg enthousiast om de nieuwste toevoeging aan onze Evolve Home Collection te introduceren… de Evolve 3-in-1 Kinderstoel!

In navolging van onze ongelooflijk populaire Evolve Bouncer, is de Evolve 3-in-1 Kinderstoel zorgvuldig ontworpen om kleintjes te ondersteunen in elke groeifase – zonder enige compromis. Hij groeit met je baby mee, van baby tot peuter en verder; met drie verschillende standen laat de Evolve Kinderstoel je baby kennismaken met zijn eerste vaste voeding, aanschuiven bij het gezin aan tafel en met jou experimenteren in de keuken.

Elke stand is speciaal ontworpen voor de leeftijd en behoeften van je baby.  De Kinderstoel biedt een comfortabele voedingsruimte voor baby, terwijl de Stoel comfort biedt voor de groeispurten van de peuter.  De Keukenhulp ten slotte helpt je en je baby om samen meer plezier in de keuken te beleven.

Functies van de 3-in-1 Kinderstoel waar je van zult houden

Levensduur
De groei mogelijkheden van de 3-in-1 Evolve maakt het de enige stoel die je ooit nodig zult hebben voor je kleintje: bruikbaar vanaf zes maanden tot drie jaar (of 15kg) en de stoelstand kan gebruikt worden tot 100kg! De Keukenhulp is geschikt van twee tot zeven jaar (tot 45 kg).

Eenvoudig om te bouwen
Wanneer je kleintje klaar is voor de volgende stap, hoef je de gereedschapskist en de handleiding van 100 pagina’s niet tevoorschijn te halen. De Evolve Kinderstoel is in enkele seconden om te bouwen, in slechts drie stappen of minder – geen gereedschap nodig!

Gemakkelijk schoon te maken
Niets staat voor rommelige momenten als “weaning” van je baby, of een peuter die zich te buiten gaat aan een bord spaghetti bolognese. Of je nu de chaos omarmt of de voorkeur geeft aan een schone ruimte, de 3-in-1 Evolve Kinderstoel is gemakkelijk schoon te maken met een afveegbare zitting en een verwijderbaar, vaatwasmachinebestendig inzetbaar dienblad.

Gemakkelijk in te klappen en op te bergen
De Evolve Kinderstoel is snel en compact op te vouwen: als je de Evolve in de stand Kinderstoel of Stoel gebruikt, druk je gewoon de twee witte knoppen in en vouw je hem op. Voor de keukenhulp volg je dezelfde stappen, maar vergeet niet eerst het sta-platform te verwijderen.

Meedoen aan tafel
Dankzij het verwijderbare dienblad van de Evolve-stoel kan je kleintje in alle drie de standen direct aan tafel zitten of aan het aanrecht staan om mee te doen.

Comfort
Net als je favoriete plekje op de bank zal je baby in de loop der jaren veel tijd in zijn kinderstoel doorbrengen, dus hij moet comfortabel zijn. Dankzij de gebogen rugleuning van de kinderstoel en een voetsteun voor baby’s voeten en de superieure materialen kun je er zeker van zijn dat je kleintje het comfortabel heeft.

Stabiliteit en veiligheid
Een gemakkelijk te gebruiken 5-puntsharnas houdt de kleine veilig in zijn zitje, vooral op jonge leeftijd. Het is veilig voor baby en gemakkelijk te verstellen en vast te klikken voor jou – een win-win. Dat is nog niet alles, de antislip zitting en pootjes van de kinderstoel doen er nog een schepje bovenop om de kostbare lading te beschermen.

Ontwerp en materialen
Zorgvuldig geselecteerde en prachtig ontworpen materialen zorgen voor de ultieme ondersteuning, functie en veiligheid in elke groeifase. Verkrijgbaar in twee stijlvolle houtopties: Natural Wood met witte accenten en Dark Wood met zwarte accenten. De Evolve integreert moeiteloos in je huis, ongeacht je stijl.

Natural Wood                  Dark Wood

Bijpassende accessoires
Houd je ogen open (en bekijk de afbeeldingen hierboven voor een sneak peek) voor onze speciaal ontworpen kinderservies accessoires – met keuze uit Basic en Deluxe – die ook worden gelanceerd!

Dus als je op zoek bent naar een tijdloos meubelstuk dat je helpt de magie van alledaagse momenten samen te delen, een stoel die met je kleintje meegroeit en gemakkelijk te gebruiken, gemakkelijk schoon te maken, gemakkelijk op te vouwen en gemaakt is om lang mee te gaan, dan is de Evolve 3-in-1 Kinderstoel nu verkrijgbaar op onze website!

Samen Groeien.

RELATED POSTS