Blijf het hele jaar door warm en droog

beschermhoes

Wandelingen door het bos, koffiedates in het park met de mama’s van de postnatale klas of een bezoek aan de dierentuin met het hele gezin. We brengen veel tijd buiten door met onze baby’s, en dat willen we het hele jaar door in elk seizoen doen. Om ervoor te zorgen dat ze in de draagzak beschermd zijn tegen regen, wind en kou, hebben we bij Ergobaby weer hard gewerkt op onze productontwikkeling afdeling en kunnen we nu onze twee nieuwe must-haves voor alle outdoor ouders delen – de nieuwe Regen-en-wind en Winter hoezen. Als u uw afvraagt wat zo’n beschermhoes doet, wanneer u hem moet gebruiken en welke u wanneer nodig hebt, lees dan verder en zullen we een aantal nuttige tips met u delen.

Uw eigen lichaamswarmte is de beste manier om de temperatuur van uw baby het hele jaar door te reguleren als hij in de draagzak zit. Ze krijgen bescherming en tegelijkertijd passende koeling. Dit is echter maar één kant van de medaille… of eigenlijk van de draagzak, want aan de buitenkant kan het waaien of een regenbui gemakkelijk omslaan in een ongewenste bui voor uw kleintje. En dat willen we natuurlijk niet, baby’s kunnen hun lichaamstemperatuur immers nog niet zo goed reguleren en zijn vatbaarder voor infecties.

De eenvoudigste oplossing voor onderweg is een beschermhoes. Dit is een snelle en praktische oplossing om uw kind te beschermen, omdat hij met een paar drukknopen aan de draagzak kan worden bevestigd. Als u een draagzak met uw jas of mantel gebruikt, draagt u uw jas open.  De beschermhoes is niet afhankelijk van de maat, dus zowel mama als papa kunnen hem gebruiken, en dankzij de neutrale kleur past hij bij de meeste outfits. Nu onze nieuwe musthaves in meer detail.

De regen-en-windhoes – luchtig en droog bij milde temperaturen  

Het nieuwe ontwerp van onze Ergobaby Regen-en-windhoes heeft een waterbestendige, lichtgewicht buitenkant met grote openingen om de luchtstroom te bevorderen, en als hij niet wordt gebruikt, kan hij klein worden opgevouwen en opgeborgen in een afneembaar tasje dat aan de heupriem van de drager kan worden bevestigd. U kunt hem ook opgevouwen in het tasje van een van onze Omni-draagzakken meenemen. Zo zit u aan de veilige kant als er onverwacht een klein buitje van boven komt. Dankzij de flexibele kap en het verstelbare voetgedeelte kunt u de hoes aanpassen aan de grootte van uw baby en hem gebruiken in de naar binnen en naar buiten gerichte draagposities. Dankzij de zijzakken voor uw handen zit u natuurlijk ook bij nat weer comfortabel. De perfecte regenjas voor u en uw kleintje.

Winterhoes – warm en knus bij koud weer

Bij koelere temperaturen in de herfst en winter is onze Winterhoes ideaal om uw baby te beschermen tegen kou, wind en regen. U kunt hem als extra laag over de draagzak trekken voordat u naar buiten gaat en hem gewoon aan laten. De Ergobaby Winterhoes bestaat uit een waterbestendige, gewatteerde buitenkant en een zachte, met fleece gevoerde binnenkant. Dit houdt uw baby knus en beschermd bij koeler weer. Net als de Regen-en-windhoes, kan het worden bevestigd aan alle Ergobaby draagzakken en de meeste andere draagzakken met behulp van poppers.  Het past zich gemakkelijk aan de grootte van het kind aan en kan worden gebruikt in de binnen en buiten gerichte draagpositie. Bovendien kan deze knusse metgezel compact worden opgeborgen in de geïntegreerde ritszak onder de gewatteerde laag, en kan hij gemakkelijk worden opgeborgen in uw luiertas of kinderwagenmand. De met fleece gevoerde zakken houden uw eigen handen lekker warm en droog tijdens wandelingen.

Wat te doen bij zeer koude temperaturen?

In het algemeen moet u altijd alles op uw baby beschermen wat te zien is. Dit betekent dat bij koude temperaturen de nadruk ligt op de voeten, benen, handen en het hoofd. Over het algemeen vervangt de draagzak één laag kleding, maar houd er rekening mee dat uw baby niet uit zichzelf beweegt en dus geen eigen warmte genereert als hij in de draagzak zit. Om ervoor te zorgen dat uw kleintje zijn of haar beentjes nog steeds in een natuurlijke M-positie kan houden zodat ze in de draagzak in de optimale positie zitten, zelfs met meerdere lagen kleding, kies voor warme natuurlijke materialen zoals wol en zijde. Een fleece of wollen regenpak biedt bescherming aan de buitenkant, net als een warme muts en wollen laarsjes. Als het erg koud is en u langer buiten wilt blijven, kunt u het beste een jas gebruiken die goed past bij een draagzak of bij ijzige temperaturen thuisblijven.

RELATED POSTS