7 redenen waarom ouders dol zijn op onze Embrace draagzak

Embrace soft Air Mesh Soft Grey

Laten we eerlijk zijn: er is niets zo spannend als de eerste weken na een geboorte, met dat kleine, onvergelijkbaar lekker ruikende schepsel dat plotseling deel uitmaakt van het gezin. Voor de ouders betekent deze tijd meestal een overweldigende liefde, een ongekende verantwoordelijkheid en tegelijkertijd eindeloze vragen. Nu gaat het erom elkaar te leren kennen en een band op te bouwen. Daarom moet alles zo eenvoudig en stressvrij mogelijk zijn. Warmte, rust en veel knuffeltijd zijn nu het allerbelangrijkste. Maar waarom kiezen zoveel nieuwe ouders juist nu voor onze Ergobaby Embrace draagzak?

Hier zijn de belangrijkste redenen:

1. EENVOUDIGE NAAM Onze Embrace draagt zijn naam niet voor niets. Het is als een warme, knusse knuffel, zo knuffelig en super comfortabel. Ideaal voor knusse knuffels en perfect om de band tussen ouder en kind op te bouwen.

2. EASY TO HANDLE Geen ingewikkelde knooptechnieken – bij de Embrace garanderen drie gespen een eenvoudige bediening.

3. ERGONOMISCH Een verstelbare tailleband en gevoerde beenopeningen ondersteunen de natuurlijke squat-splay houding (M-positie) van de benen van het kind. Het zegel van de Aktion Gesunder Rücken e.V. (gezonde rug campagne) bevestigt de rugvriendelijkheid van de drager.

4. FLEXIBEL Embrace groeit met je baby mee. U kunt de drager gebruiken vanaf de geboorte tot het einde van het eerste levensjaar – d.w.z. totdat uw baby ca. 11,3 kilo weegt. U kunt uw pasgeborene (vanaf 3,2 kilo) in de ergonomische, naar binnen gerichte positie dragen. Om dit te doen, kunt u de tailleband aan het begin twee keer naar binnen vouwen. Hierdoor wordt het rugpand korter en fungeert het smallere deel als stang. Op deze manier verdwijnt uw kleintje niet in de drager en worden zijn of haar zachte beentjes niet te veel gestrekt. Als uw baby ouder is (vanaf ongeveer 5 maanden), kunt u hem ook in de ergonomische, naar buiten gerichte positie dragen.

5. 5. VRIENDELIJK VOOR OUDERS Het dag en nacht dragen van uw kleine schat kan uw rug op de lange duur belasten. Daarom heeft de Embrace draagzak gekruiste schouderbanden die u kunt uitwaaieren om uw rug te ontlasten door het gewicht van uw baby gelijkmatiger te verdelen. Bovendien verdeelt de ondersteunende tailleband het gewicht van uw baby gelijkmatig.

6. LEVENDIG LICHT EN RUIMTEBESPAREND Als u op pad bent, kunt u de Embrace draagzak, die slechts 480 gram weegt, gewoon oprollen en opbergen in uw luiertas.

7. Net zo verschillend als baby’s zijn, zijn ook hun behoeften. Daarom is de Embrace draagzak verkrijgbaar in twee verschillende materialen. De Embrace Soft & Snug Knit is gemaakt van superzachte, rekbare jersey stof. De Embrace Soft Air Mesh is gemaakt van ademend mesh materiaal dat u koel houdt, zelfs op warme dagen of tijdens zweterige activiteiten.

Dus, bent u nu fan van onze Embrace draagzak? Als u het niet zeker weet, waarom probeert u hem dan niet in een babyspeciaalzaak? Dan kunt u ook onze andere draagzakken uitproberen, zoals de verschillende modellen van de Omni of Adapt. Maar laat u niet verrassen: Je zult de Aerloom niet overal vinden. Maar u vindt hem wel in onze online winkel. We wensen u veel plezier bij uw keuze en zijn er zeker van dat u bij Ergobaby de perfecte drager voor u en uw baby zult vinden.

RELATED POSTS